Täällä sitä taas ollaan, huoh..  Päätä särkee ja muutenkin meinaa tylsyys painaa. :)

 

Saatiin tosiaan muutto kunnialla ohi, nyt uuskin asunto näyttää asuttavalta, kauhea selvittely mitä mahtuu ja mitä pitää raakasti rajata pois, iso kasa tavaraa meni roskikseen. Kivalta on asunto tuntunu vaikka aluksi oli ongelmia, ei toiminut suihku, hella eikä meinattu läytää vasrastoa, nyt kuitenkin kaikki toimii, onneksi! :) Aluekkin näyttää ja kuulostaa olevan todella mukava ja rauhallinen, hiljaista on ollut.

 

Matti lähti käymään Pyhäsalmessa, minä jäin kotiin. Huomenna vois vähän irrotella, millohan sitä viimeksi on tullu edes otettua..

 

Opiskelutkin on saatu hyvin alkuun ja paperi hässäkät saatu reilaan. Ens viikolla aloitan myös työharjoittelun Puolivälikankaan IP-toiminnassa, toivotaan kivaa ja antoisaa harjoittelua. Vähän meinaa "pelottaa" ne näytöt ja hesut, siinä on kyllä urakka, ei voi muuta kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta.  On kyllä ollut todella ihanaa päästyä vihdoin opiskelemaan, saa päviin rutiineja ja muutenki ajan vietettä ja hyötyä. 

 

Tänään pitää ottaa rennosti, katsella tv sarjat ja vaikka joku leffa, jaksaa taas ens viikon hyvin. :)

 

Niin ja muuten, kauan odotettu BB09 alkoi <3 Harmi vaan kun ei antenniverkkoon saa sitä 24/7 palvelua, pitää ahkerasti lukea netistä kuumimpia tapahtumia! :D Big Brother on kyllä yks parhaimmistam, mielestäni. :P

Palaillaan ja hyvät viikonloput, muiks!