Täällä ollaan jälleen!

Kesä kukoistaa vielä ihan täydellä, kuumia päiviä perätysten jo useamman viikon ollut, itse tässä jo toivoo että tulisi jo syksy ja talvi. :)


Olen odotellut tässä tän viikkoa postia, koulupaikka tietoa. Olen hakenut useaan kouluun ja tuossa viime viikolla soitin Iltapäiväkerhonohjaajan koulutukseen, että mikä on tilanne, itse olen toisella varasijalla, lupaavana siellä langan toisessa päässä oltiin kun nykyään moni peruuttaa opiskelupaikan tai käy muutaman päivän ja toteaa ettei paikka ole hänen, toivottavasti minä pääsisin nyt sille alalle, koska työn todella mukavaa ja antoisaa.

Muuttokin tässä lähenee, sinne Hiiroseen. Saa nyt nähdä mikä se lopullinen muuttopäivä sitten on, mutta viimeistään 1.9 pääsee muuttamaan, ollaan tässä poikakaverin kanssa toivottu, että saataisiin aivaimet jo edellisenä viikonloppuna niin ei olisi kauhean kiire kuskata tavaroita täältä Herukasta, toivossa eletään. :)

Matilla alkaa huomenna koulu, me tytöt jäädään vielä toistaiseksi kotia vahtimaan ja pakkaamaan tavaroita, vaikka tosin inhottava rehkiä kun on tuo ilman ala turhan lämmin..vaikkei kyllä sais valittaa kun lämmintä piisaa.Kieli ulkona

Tämmöistä tällä kertaa.. Pitää päivitellä tietoa koulupaikasta yms!


Mukavaa koulupäivää niille jotka huomenna tai lähipäivinä aloittavat taas koulut!


- Aino & Cami